Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Amway Prehrana
Vzpostavite nadzor nad telesno težo z izdelkom Amway NUTRILITE™ Appetite Controller

2017.08.10 - 

Hiter, enostaven za pripravo in učinkovit izdelek Amway Nutrilite™ Appetite Controller že po prvi uporabi zmanjša apetit in hujšanje spremeni v prijetno izkušnjo!

Hiter življenjski slog in prekomerno hrepenenje po hrani otežujeta načrte za hujšanje, ki zahteva izjemno samodisciplino. Namreč, tako enostavno se je prepustiti skušnjavi in se prenajesti, vendar pa lahko sedaj po zaslugi izdelka NUTRILITE™ Appetite Controller vzpostavite nadzor nad lakoto in se borite proti povečani potrebi po hrani.

Amway NUTRILITE™ Appetite Controller je razburljiv nov izdelek in se uporablja kot prehranski dodatek. Apetit zmanjšuje tako, da omejuje velikost obrokov in zagotavlja občutek sitosti. Z nadzorom nad apetitom lažje nadzorujete tudi telesno težo, kar vam omogoča, da uživate v hrani, pa čeprav v manjših obrokih.

Skrivnost sredstva za nadzor nad apetitom je v edinstveni naravni sestavini, izvlečku glukomanana, ki se pridobiva iz korenine konjaka. Glukomanan je naravna prehranska vlaknina, ki nase veže vodo in se v želodcu spremeni v gel. Gel, ki nastane, zapolni prostor želodca in ustvarja občutek sitosti. Poleg tega vsebuje izvleček črnih bezgovih jagod naravnega izvora, ki dajo izdelku prijetno vijolično barvo. Obe sestavini sta pridelani na NutriCert™ certificiranih bio trajnostnih kmetijah. Izdelek ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov ter nima okusa, saj ga lahko mešate z vodo ali s sokom.

Sredstvo za uravnavanje apetita se priporoča za moške in ženske, ki:

  • želijo izgubiti telesno težo, vendar jim je težko omejiti velikost obrokov,
  • se težko borijo s potrebo po prenajedanju ter
  • želijo imeti nadzor nad svojo telesno težo in vnosom kalorij.

Izdelek se priporoča vsem, ki sledijo programu za uravnavanje telesne teže bodykey by NUTRILITE in/ali uporabljajo druge bodykey izdelke.

Sredstvo za uravnavanje apetita je pakirano v priročnih vrečicah za enkratno odmerjanje, kar olajša pripravo in zaužitje. Izdelek Amway NUTRILITE™ Appetite Controller se meša s 250 ml vode ali soka, zaužije pa se takoj po pripravi. Priporoča se zaužitje 3 odmerkov na dan, 30 minut pred vsakim glavnim obrokom. Zaužijte izključno s tekočinami, ne s hrano.  Obvezen je vnos z zadostno količino tekočine, ker obstaja nevarnost zadušitve pri ljudeh s težavami pri požiranju. Da bi dosegli optimalen učinek in da bi se izognili nevarnosti zadušitve ali nelagodju ob požiranju, ga uporabljajte samo v skladu z navodili na embalaži.

Izdelki ARTISTRY™ se prodajajo izključno v omrežju nosilca posla Amway.  Za več informacij o mogočnostih naročanja ali izgradnje lastnega posla lahko najdete na spletni strani www.amway.si.

 

CENA: NUTRILITE™ Appetite Controllera za pakiranje 30 kosov – 40,59 Eur

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia