Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti -
USPEŠNO SPOPRIJEMANJE S PODHRANJENOSTJO OTROK VODI AMWAY, DA DOLOČI NOVE CILJE

2016.10.16 - 

Svetovni dan hrane, 2016 – Amwayeva kampanja Nutrilite™ Power of 5 je presegla cilj za leto 2016 saj je do sedaj več kot 14.000 podhranjenih otrok prejelo več kot 5 milijonov NUTRILITE™ Little Bits mikrohranilnih prehranskih dopolnil. Do konca leta bo s pomočjo kampanje ta številka presegla 15.000 otrok v 15 državah po celem svetu.

Ob Svetovnem dnevu hrane je Amway napovedal nov cilj kampanje, ki bo v naslednjih 1.000 dneh, torej do konca leta 2019, zagotovila hranila več kot 500.000 podhranjenim otrokom. Prvih 1.000 dni v razvoju otroka je najbolj kritičnih za otrokovo preživetje, rast in učenje. Dokazano je, da na posameznikovo zdravje v kasnejših letih ter nagnjenost k debelosti in nekaterim kroničnim boleznim, vpliva ravno izbira hranil v zgodnjem obdobju življenja.

NUTRILITE™ Little Bits je mikrohranilno prehransko dopolnilo, izboljšano z rastlinskimi hranili, ki zagotavljajo 15 bistvenih vitaminov in mineralov za otroke, stare od 6 mesecev do 5 let. Prašek je pakiran v 1 gram težak zavojček, ki ga enostavno premešamo v otrokovo hrano enkrat na dan.

Nutrilite™ kot najbolj prodajana znamka vitaminov in prehranskih dopolnil na svetu, ima idealno priložnost in izhodišče, da vpliva na problem otroške podhranjenosti in pomaga poiskati rešitve v  sodelovanju z izkušenimi dobrodelnimi organizacijami, Amwayevimi distributerji in zaposlenimi, ki zagotavljajo, da NUTRILITE™ Little Bits je mikrohranilno prehransko dopolnilo dobi čimveč podhranjenih otrok.

Podprite Amwayeva prizadevanja in poiščite dodatne informacije o kampanji NUTRILITE™ Power of 5 na spletni strani powerof5.nutrilite.com in amway.si

 

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia