Slovenia SVN  

rss

  • rss
Home, Sporočila za javnost - Prehrana Prehrana Home Prehrana
PREMIUM BLAGOVNA ZNAMKA NUTRILITE™ PREDSTAVLJA

2018.03.13 - 

Slastne ploščice z okusom temne čokolade in tropskega sadja so idealen način za doseganje optimalne teže

Ljubljana, 23. februar 2018 – Predstavljajte si, da obstaja prijeten način za doseganje svoje optimalne teže. Napovedujemo novost – bodykey by NUTRILITE™ nadomestilo obroka v obliki ploščice, ki je učinkovit, enostaven za vključitev v prehrano in preprosto zdrav način za zmanjšanje telesne teže, vzdrževanje optimalne telesne teže ali doseganje ciljev glede zdravega življenjskega sloga!
bodykey je bil razvit pri NUTRILITE, ki je številka ena v svetu med vitamini in prehranskimi dopolnili. Je blagovna znamka, ki zagotavlja celotno paleto prehranskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, antioksidanti, zeliščnimi dopolnili, športno prehrano in nadomestki obrokov.
Na voljo je v dveh slastnih okusih: temna čokolada (s kakavovimi zrni in mandlji) in tropsko sadje (z mangom, jabolki, marelicami, lanenimi semeni in sončničnimi semeni). bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je bilo razvito v skladu z nepopustljivo visokimi standardi blagovne znamke NUTRILITE.
bodykey nadomestilo obroka v obliki ploščice je:
• obogateno s 13 vitamini in 11 minerali,
• ima visoko vsebnost beljakovin in vlaknin,
• prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov (te spodbuja kalcij), normalni presnovi makrohranil (spodbuja biotin), normalnemu sproščanju energije pri presnovi (to spodbujajo različni B-vitamini),
• ne vsebuje nobenih umetnih barvil, konzervansov, sladil, palmovega olja ali gensko spremenjenih sestavin
• je združljivo z vsemi vrstami prehrane bodykey – enostavno se vključi v vsako rutino ali življenjski slog
• priročno pakiranje v posameznih porcijah – odlično za uživanje na poti.

Novo bodykey by NUTRILITE nadomestilo obroka v obliki ploščice izpolnjuje eno od glavnih potreb ljudi, ki želijo doseči in vzdrževati svojo optimalno težo, ter jim pomaga to doseči na učinkovit, zdrav in priročen način.
Za dosego svojega optimalnega jaza si lahko pomagamo z naslednjimi tremi koraki:
• določimo svojo ciljno telesno težo in način za dosego zdravega življenjskega sloga,
• izberemo prave izdelke bodykey by NUTRILITE, da sestavimo lasten prehranski načrt,
• dopolnimo svojo prehrano in trud z izdelki NUTRILITE.
Optimalni jaz? Da, jaz lahko. Z razvajanjem svojih brbončic s slastnimi okusi in uživanjem v vsakem grižljaju na svoji poti do zmanjšanja telesne teže in zdravega življenjskega sloga!

O blagovni znamki NUTRILITETM

NUTRILITE je številka ena v svetu med vitamini in prehranskimi dopolnili.* Je blagovna znamka vitaminov in prehranskih dopolnil, ki zagotavlja celotno paleto prehranskih izdelkov in izdelkov za dobro počutje, vključno z bistvenimi vitamini in minerali, antioksidanti, zeliščnimi dopolnili, športno prehrano in nadomestki obrokov. Izkušnje ustanovitelja podjetja, dr. Carla Rehnborga, na Daljnem vzhodu, so navdihnile NUTRILITE, da že od leta 1934 združuje moč znanosti z naravnimi koristmi rastlin. Inovativen pristop k znanosti za maksimalen izkoristek ugodnih lastnosti fitohranil – to so hranila iz rastlin, vse od takrat predstavlja jedro blagovne znamke NUTRILITE. Že več kot 80 let pomagamo ljudem po vsem svetu, da se počutijo bolje in živijo aktivno življenje.
*Vir: https://www.amway.si/nase-blagovne-znamke/nutrilite

O družbi AMWAY

Podjetje Amway je v letu 2016 ustvarilo prihodke v višini 8,8 milijard ameriških dolarjev. Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1959 v mestu Ada, Michigan, ZDA. Najbolje prodajane Amway znamke so NUTRILITE™ vitamini, minerali in prehranska dopolnila, ARTISTRY™ izdelki za nego kože, dišave in dekorativna kozmetika ter eSpring™ sistem za prečiščevanje pitne vode – vsi izdelki so na prodaj ekskluzivno preko Amwayevih samostojnih nosilcev posla. Po podatkih Direct Selling News 2015 Gobal 100 so prihodki v letu 2014 podjetje Amway postavili na #1 mesto med podjetji direktne prodaje na svetu. Za novice o podjetju obiščite (http://news.amway.si/).

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia