Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Lepota Lepota Home Lepota
PREMIUM BLAGOVNA ZNAMKA ARTISTRY™ PREDSTAVLJA

2018.03.13 - 

Obarvajte pomlad z novo časovno omejeno kolekcijo ARTISTRY Candy Box kolekcijo

Predstavljajte si, da obstaja še prijetnejši način za ličenje. Da lahko odkrijete nove omamne, barvite kombinacije v kolekciji ARTISTRY Candy Box in se razvajajte s svetlečimi senčili in rdečili, troplastnimi bleščili za ustnice ter modrimi in belimi svinčniki za oči.
Kolekcija, ki so jo navdihnile sladkarije, se predstavlja tudi z novo ARTISTRY embalažo, ki uporabnikom omogoča, da mešajo in kombinirajo posamezne odtenke senc za obraz in oči ter tako sestavijo svojo idealno barvno paleto senčil, nato pa jih zmešajo ali ponovno razvrstijo, da dobijo povsem nov izbor.
Senčila in rdečila lahko uporabljate posebej ali jih zmešate skupaj z ARTISTRY kompletom 7 čopičev, da pričarate edinstven, unikaten videz. Zaradi živahne embalaže, ki spominja na bonbone, jo zlahka prepoznate in jo imate lahko vedno s seboj na poti.

Izdelki

ARTISTRY SIGNATURE COLOR paleta svetlečih senčil za oči

Na voljo v devetih odtenkih, s katerimi lahko brezhibno osenčite in poudarite oči ter poskrbite za prefinjen ali drzen videz. Odtenke v škatlici lahko uredite po svojih željah ter mešate in kombinirate različne barve, da ustvarite edinstvene kombinacije.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR paleta za obraz

Na voljo v devetih odtenkih, s katerimi lahko osvetlite in poudarite obraz ter poskrbite za svež, sijoč videz. Uporabljajte jih ločeno ali pa jih zmešajte s čopičem. Ustvarite personalizirano barvno kolekcijo s posameznimi svetlečimi barvami, ki jih lahko mešate in kombinirate!

ARTISTRY SIGNATURE COLOR tribarvno bleščilo za ustnice

Izberite enega od treh novih različic ARTISTRY SIGNATURE COLOR tribarvnega bleščila za ustnice. Vsako bleščilo vključuje tri ujemajoče se barve, s katerimi lahko pri vsaki uporabi ustvarite drugačen videz, ter zasnovo ARTISTRY SIGNATURE COLOR tribarvnega bleščila za ustnice z lučko in ogledalom.
Sveža formula z balzami daje prijetno mehek in kremast, nikoli lepljiv občutek.

RTISTRY SIGNATURE COLOR dolgoobstojno črtalo za oči

Ta dva nova odtenka, ki sta kremasto lahka in preprosta za nanašanje, omogočata, da lahko zmešate številne prilagodljive učinke, ki trajajo cel dan. Prijetno in preprosto nanašanje, brez vlečenja ali cukanja občutljive kože na predelu okrog oči.
Vodoodporna barva, ki je obstojna cel dan, zdrži vročino in vlago, ne da bi se razmazala.

O blagovni znamki ARTISTRY

Blagovna znamka ARTISTRY ponuja številne napredne rešitve za nego kože – od izdelkov za vsakodnevno nego do razkošnih izdelkov za razvajanje, – ki poskrbijo za poudarjeno lepoto žensk vseh starosti in vseh tipov kože. Blagovne znamke ARTISTRY™,ARTISTRY HYDRA-V™, COLLECTION ARTISTRY™ Creme LuXury, ARTISTRY™ essentials, ARTISTRY SIGNATURE EYES™, ARTISTRY™ Intensive Skincare, ARTISTRY YOUTH XTEND™ NAPREDNA LEPOTA ARTISTRY™ in ARTISTRY FLORA CHIC™ Eau de Parfum so blagovne znamke podjetja Amway.
*Vir: https://www.amway.si/lepota-in-nega

O družbi AMWAY

Podjetje Amway je v letu 2015 ustvarilo prihodke v višini 9,5 milijard ameriških dolarjev. Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno leta 1959 v mestu Ada, Michigan, ZDA. Najbolje prodajane Amway znamke so NUTRILITE™ vitamini, minerali in prehranska dopolnila, ARTISTRY™ izdelki za nego kože, dišave in dekorativna kozmetika ter eSpring™ sistem za prečiščevanje pitne vode – vsi izdelki so na prodaj ekskluzivno preko Amwayevih samostojnih nosilcev posla. Po podatkih Direct Selling News 2015 Gobal 100 so prihodki v letu 2014 podjetje Amway postavili na #1 mesto med podjetji direktne prodaje na svetu. Za novice o podjetju obiščite (http://news.amway.si/).

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia