Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Amway
Pomaranča je nova črna: Energetski napitek XS Power Drink predstavlja novi okus pomaranča-kumkvat (Orange Kumkwat Blast)

2017.08.10 - 

Poletje je in energetski napitek XS Power Drink predstavlja vrhunski okus pomaranča-kumkvat (Orange Kumkwat Blast), ponujajoč fantastično osvežujočo izkušnjo in novo dozo pozitivne energije. Z mešanico klasičnega in prijetnega okusa pomaranče z eksotičnim citrusom kumkvatom  sta za najnovejši energetski napitek XS Power Drink značilna ravnotežje okusa in odličen poletni spoj.

Visoka raven B-vitamina (B3, B5, B6, B12), ki daje značaj celotni ponudbi energetskih napitkov XS Power Drink, pomaga zmanjšati občutek utrujenosti, medtem ko pantotenska kislina dodatno okrepi redno miselno dejavnost. Energetski napitek XS Power Drink z okusom Orange Kumquat Blast je prav tako najboljši zaveznik sezone bikinija, saj ne vsebuje sladkorja in ima malo kalorij, samo 10 na pločevinko.

Okus Orange Kumquat Blast se pridružuje družini  XS  Power Drink ob okusih Electric Lemon, Tropical, Pink Grapefruit in Wild Berry. S 25 % sadnega soka iz sadnega koncentrata in z vitaminom C poleg klasične formule XS sadni Power Drink energetski napitki dopolnjujejo ponudbo z okusoma Mango Passion in Dragon Fruit.

Primerno za konzumiranje ves dan, morda po dolgi poletni noči ali v času dolge poti, ko morate biti v vsakem trenutku zbrani, novi okus Orange Kumkwat Blast ponuja osvežitev in ohranja baterije napolnjene. Energetski napitek XS Power Drink je prav tako odlična družba za vroče in sončne športne trenutke.

 

 

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

 

Kaj pomeni »XSTM«?

Naziv »XSTM« izvira iz besede »odveč« in simbolizira vašo sposobnost, da greste naprej in presežete svoje pričakovane meje.  

Ali se bodo energijski učinki zmanjšali med dnevno konzumacijo?
Ne.

Koliko kofeina vsebujejo energetski napitki XSTM Power Drink?
Pločevinka energetskega napitka XSTM Power Drink vsebine 250 ml vsebuje 80 mg kofeina. To ustreza 1–2 skodelicam kave espresso.  

Zakaj so B-vitamini tako posebni?

Energetski napitki XSTM Power Drink vsebujejo učinkovite ravni B-vitamina: niacin (vitamin B 3), pantotensko kislino (vitamin B5), vitamina B6 in B12. Ti B-vitamini spodbujajo metabolizem, ki proizvaja energijo in pomagajo pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.  

Ali je možno predoziranje z B-vitamini?
B-vitamini pripadajo skupini tako imenovanih vitaminov, »topnih v vodi«. Prekomerne količine vitaminov, topnih v vodi, se enostavno izločajo z urinom; a kljub temu je priporočljivo ne presegati dnevnih omejitev.  

Kaj je tavrin?

Tavrin je organska kislina in ključni del vsakega energetskega napitka na tržišču.

Ali energetski napitki XSTM Power Drink vsebujejo sladkor?

XSTM skupno vsebuje manj kot polovico kalorije sladkorja. Glede na to, da energetski napitki XSTM Power Drink vsebujejo samo sledi sladkorja, regulativni organ odobrava izjavo »Ne vsebuje  sladkorja«.

Zakaj so energetski napitki XSTM Power Drink tako okusni brez sladkorja in s tako malo kalorij?

Energetski napitki XSTM Power Drink uporabljajo sukralozo in acesulfam-K namesto sladkorja. Rastlinska mešanica kitajskega ginsenga in jagod acai daje pijači odličen okus brez kalorij iz sladkorja.

Zakaj ima energetski napitek XSTM Power Drink kalorije, če ne vsebuje sladkorja?

Številne druge snovi, ne samo sladkor, prav tako vsebujejo kalorije. Kalorije v energetskem napitku XSTM Power Drink potekajo iz sestavin, kot so tavrin, limonska kislina in inozitol.

Zakaj je pomembno, da energetski napitki XSTM Power Drink NE vsebujejo kalorij iz sladkorja ali ogljikovih hidratov?
Kalorije iz sladkorja in ogljikovih hidratov lahko povečajo  maščobne obloge. Enostavni ogljikovi hidrati se prav tako imenujejo hrana z visokim glikemičnim indeksom (ki vsebuje velik delež sladkorja). Hrana z visokim glikemičnim indeksom spodbuja vaše telo, da tvori inzulin, da lahko prebavi sladkor, kar telesu sporoča, naj spravi kalorije kot maščobo. Nedavno se je v medijih precej razpravljalo o bistvenem povečanju ravni sladkorja v prehrani ljudi v zadnjih letih, kar je povzročilo razne bolezni, kot sta sladkorna bolezen in debelost. Zato je pomembno opazovati ravnovesje sladkorja ter na splošno živeti zdravo in odgovorno.

Ali so sladila, ki se uporabljajo v energetskem napitku XSTM Power Drink, varna?

Energetski napitek XSTM Power Drink uporablja sladila, ki so se izkazala za varna v več kot 100 kliničnih študijah, vključno z  EFSA (Evropska agencija za varnost hrane) in US FDA (ameriška Agencija za hrano in zdravila). Sladila so odobreni dodatki hrani v več kot 80 državah.  

Ali energetski napitek XSTM Power Drink vsebuje gluten?
Ne. Energetski napitek XSTM Power Drink ne vsebuje glutena.

Ali obstaja najvišja dnevna meja za energetski napitek XSTM Power Drink?

Tako kot pri katerih koli drugih brezalkoholnih napitkih, ki vsebujejo kofein, prav tako ni priporočljivo prekomerno konzumiranje energetskih napitkov XSTM Power Drink.

V kateri starosti se lahko začne s konzumacijo energetskega napitka XSTM Power Drink?

Glede na to, da pločevinka energetskega napitka XSTM Power Drink vsebuje 80 mg kofeina (kar ustreza 1–2 skodelicam kave espresso), ni priporočljivo, da ta proizvod dajete otrokom.

Ali se lahko energetski napitek XSTM Power Drink meša z alkoholom?

Energetski napitki in brezalkoholne pijače, ki vsebujejo kofein, se včasih konzumirajo z alkoholom. To se dogaja zlasti pri mlajši generaciji. Toda, tako kot pri drugih napitkih, ki vsebujejo kofein, ni priporočljivo mešanje z alkoholom.

Orange Kumquat Blast XS™ Power Drink – Maloprodajna cena z DDV   21,91 EUR

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia