Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Amway
Narava skrbi za vašo družino; G&H, nova linija znamke Amway za nego telesa z navdihom narave

2017.06.12 - 

Privoščite svoji družini lepo kožo. Sebi in svoji družini zagotovite ekskluzivno kolekcijo Amway G&H, ki vsebuje najboljše iz narave.

Amyway od leta 1959 družinam ponuja izdelke za popolno nego telesa, za zdrav občutek in videz. Sedaj lahko preizkusite novo generacijo izdelkov Amway G&H za celo telo.

Koža je največji človeški organ, ki nas ščiti pred škodljivimi vplivi iz okolja, zato je zelo pomembno, da ji posvetimo posebno pozornost. Vendar pa je težko najti linijo izdelkov za vso družino, ki zadovoljuje vse potrebe kože. G&H uporablja znane, naravne in blagodejne sestavine, ki so skrbno pridelane in strokovno zmešane, da bi ustvarili edinstveno, negovalno formulo, ki ohranja kožo zdravo in uravnoteženo.

»Pogosto se osredotočamo na kožo obraza, ker jo najprej opazimo, vendar preostalih 95 % naše kože prav tako zahteva pozornost. Prav tako kot koža obraza tudi koža telesa izgleda nezdravo in starejše, če za njo ne skrbimo na pravilen način. Naša koža in telo sta zaradi zunanjih vplivov pogosto suha, neprijetna na otip in neosvežena. Amway ponuja rešitev: nova kolekcija G&H je sestavljena iz treh linij izdelkov, v katerih so na voljo izdelki, ki hranijo (Nourish), osvežujejo (Refresh) in ščitijo (Protect) celo telo ves dan,« je dejala Michelle A. D’Allaird, direktorica za izobraževanje o zdravju kože za Amway Artistry.

Da bi vaša koža in koža vaše družine izgledali zdravi ter da bi bili kot uporabniki izdelkov zadovoljni vsak dan, Amway ponuja izdelke G&H za nego telesa v kolekciji G&H Nourish+™, G&H Refresh+™ in G&H Protect+™.

Izdelki G&H za nego telesa vključujejo blago, pH nevtralno formulo, ki ne vsebuje sulfatov – formula je učinkovita, a nežna in predvsem varna za otroke, starejše od treh let. Embalaža je bila oblikovana po navdihu iz narave in omogoča 100% recikliranje. Vsaka kolekcija je razvita v povezavi z naravno pridobljenimi botaničnimi sestavinami, da bi izboljšali teksturo, pomirili in nahranili kožo cele družine.

 

G&H NOURISH+ ZA POMIRITEV NEPRIJETNEGA OBČUTKA NA KOŽI!

G&H NOURISH+™ linija izdelkov za nego telesa vključuje tekoče milo za telo, losjon za telo, milo za obraz in kremo za roke.

Obogatena formula z medom pomarančnega cveta, shea maslom in oljem bučnih semen pomaga negovati, izboljšati teksturo in ohranjati zdrav videz kože;

  • pomarančni cvet ponuja negovalno vlago, ki hidrira in mehča kožo,
  • shea maslo neguje kožo po zaslugi vitaminov A, E in F, ki so znani po obnovi vlažilne pregrade v koži,
  • olje bučnih semen deluje kot antioksidant in pomaga ščititi kožo pred škodljivimi vplivi iz okolja.

G&H REFRESH+ ZA OKREPITEV SUHE KOŽE!

G&H REFRESH+™ linija izdelkov za nego telesa vključuje gel za prhanje in mleko za telo.

Uravnotežene formule z alojo, izvlečkom grozdnih pešk in izvlečkom zelenega čaja pomagajo osvežiti in navlažiti kožo, hkrati pa jo tudi pomirjajo.

  • aloja s svojimi hladilnimi in vlažilnimi lastnostmi pomaga pomirjati kožo,
  • izvleček grozdnih pešk je močan antioksidant s pomirjujočimi lastnostmi, ki kožo pomagajo ščititi in osvežiti,
  • izvleček zelenega čaja pomaga kožo ščititi pred poškodbami iz okolja in jo napolni z energijo.

G&H PROTECT+ ZA NARAVNO ZAŠČITO KOŽE!

G&H PROTECT+™ linija za nego telesa vključuje koncentrirano milo za roke, milo, dezodorant antiperspirant roll-on ter dezodorant v spreju.

Worry-free formule z izvlečkom belega čaja, naravnimi minerali in izvlečkom borovnice služijo za boljšo zaščito pred neprijetnim vonjem, nečistočami in izsušenostjo ter zagotavljajo popolnoma zdrav videz kože.

  • izvleček belega čaja, ki pomaga kožo učvrstiti in jo zaščititi pred škodljivimi vplivi iz okolja,
  • naravni minerali pomagajo zaščititi in obnoviti kožo,
  • izvleček borovnice, bogat z vitaminom C in antioksidanti, pomaga pri obnovi poškodovane kože.

CARING BY NATURE. FOR YOUR FAMILY.

NARAVNA NEGA. ZA VSO DRUŽINO.

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia