Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost -
Amwayevi dnevni Essentials izdelki privedejo kožo do odličnosti v samo 3 minutah!

2017.05.12 - 

Za pravilno nego kože obraza se je Amway zgledoval po naravi in ponudil štiri nova Essentials izdelka, ki jih mora imeti vsaka ženska v svoji toaletni torbici.

Zagreb, 12. maja 2017 – Nova Essentials by Artistry™ kolekcija se zgleduje po naravi, njene glavne značilnosti pa so: enostavnost uporabe, hitrost delovanja in učinkovita nega kože.

Izdelki Essentials by Artistry™ so primerni za vse tipe kože, saj vsebujejo ekskluzivne formule za kontrolo maščobe ter so primerni za vse starostne skupine. Narejeni so iz rastlinskih sestavin, vsebujejo acerola češnjo, pridelano na Nutrilite™ kmetiji, obogateni so z antioksidanti in vitaminom C.

Izdelki, ki se nahajajo v kolekciji essentials by Artistry™, so gel – čistilo za obraz, vlažilna krema, lahek losjon in robčki za odstranjevanje ličil.

Essentials by Artistry™ gel – čistilo, ki globinsko čisti kožo in odstranjuje ličila, odvečno maščobo in nečistoče, zaradi česar je koža sveža in čista. Pri dnevni negi kože ta gel čisti, hkrati pa tonira in osvežuje. Narejen je na vodni osnovi, ki globinsko čisti in tonira kožo, zaradi česar je koža mehka in pH uravnotežena. Nežna formula kombinacije antioksidantov in antimikrobne kumare, z blažilnim učinkom Aloe Vere, osvežuje in vlaži kožo. Že po prvi uporabi je koža 97% manj mastna, po 60 minutah uporabe pa se maščoba zmanjšuje za kar 84%.

Essentials by Artistry™ vlažilna krema za suho kožo, vlaži ter ne pušča mastnih sledi na koži. Neguje suho kožo z 12-urno hidratacijo. Poleg tega, naravno pridobljene sestavine krepijo zaščitni plašč kože, modri lotus pa jo pomirja in preprečuje njene nadaljnje poškodbe. Mešanica hidrolipidne matrike zmanjšuje vidne tanke linije, povzročene s suhostjo kože. Formula je brez vonja ter je zato primerna tudi za zelo občutljivo kožo.

Essentials by Artistry™ lahek losjon je narejen tako, da nenehno vlaži in neguje kožo. Kontrolira odvečno maščobo ter na ta način zmanjšuje neželeni sijaj kože, ne vsebuje olj, ki zamašijo pore. Prav tako ščiti kožo pred nadaljnjimi poškodbami, saj vsebuje blagodejne antioksidante, sestavina kamilice pa dodatno pomirja kožo. Mešanica antioksidantov (vitamina E, izvlečka acerola češnje in kumar) se bori proti prostim radikalom, ščiti pred onesnaževanjem, škodljivimi vplivi iz okolja in UV sevanjem, ki lahko poškodujejo kožo.

Essentials by Artistry™ robčki za odstranjevanje ličil so predvsem učinkoviti, vendar so tudi nežni ter se uporabljajo kot sredstvo za enkratno uporabo za odstranjevanje težkih in dolgotrajnih ličil. S hitrim in učinkovitim odstranjevanjem ličil se samodejno odstranjujejo tudi vse druge nečistoče na koži, pri tem pa se ne zamašijo pore. Robčki vsebujejo vitamin E, učinkovito aktivno sestavino, ki ščiti naravno vlažnost kože, ter vsebujejo vrsto drugih naravno pridobljenih sestavin, kot je kamilica z antioksidanti in antimikrobni izvleček zelenega čaja. Nežna, a vendarle čvrsta tkanina robčka je prijetna za kožo, njene sestavine pa ohranjajo naravni pH kože.

 

essentials by Artistry™:

essentials by Artistry™ Gel – čistilo – 20,87 €

essentials by Artistry™ Vlažilna krema – 26,83 €

essentials by Artistry™ Lahek losjon – 26,83 €

essentials by Artistry™ Robčki za odstranjevanje ličil – 11,50 €

 

Izdelki ARTISTRY™ se prodajajo izključno v omrežju nosilca posla Amway. Več informacij o možnostih naročanja ali o izgradnji lastnega posla lahko najdete na spletni strani www.amway.hr.

 

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je ena od petih svetovnih najbolje prodajanih kozmetičnih znamk.* Leta 1958 jo je ustvarila skupina podjetnikov, sestavljena iz moških in žensk,. Portfelj kozmetike Artistry predstavlja napredne, tehnološko izpopolnjene izdelke za nego kože, pri proizvodnji katerih se uporabljajo lastne biološke rastlinske sestavine, upoštevajoč razlike v biološkem dozorevanju ženske in moške kože, skupaj s klasičnimi in sezonskimi kolekcijami barv za obraz, oči in ustnice. Ekskluzivne formulacije so rezultat globalnih raziskav, razvoja in garancije kakovosti izdelkov, s katerimi se predano ukvarja več kot 900 znanstvenikov pod vodstvom odbora znanstvenikov in akademikov s stalnim ciljem premikati meje lepote naprej. Izdelki ARTISTRY ™ se prodajajo preko več kot treh milijonov nosilcev posla Amway, v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu.

O Amwayu

Podjetje Amway je vodilno podjetje za neposredno prodajo z globalno prodajo v višini 9,5 milijard dolarjev v letu 2015, ki jo je doseglo po zaslugi prizadevanj več kot 3 milijonov nosilcev posla Amway in več kot 21.000 zaposlenih v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu. Leta 1959 sta ga ustanovila podjetnika Rich DeVosa in Jay Van Andela s sedežem v Adi, v zvezni ameriški državi Michigan, ZDA. Podjetje Amway ponuja potrošniške izdelke in poslovno možnost s podporo globalnega agroposlovanja, proizvodnje, logistike in oskrbovalne verige. Več kot 900 znanstvenikov, inženirjev in tehnikov dela v 75 oddelkih za razvoj in raziskave ter v laboratorijih za ugotavljanje kakovosti, po vsem svetu podpira razvoj izdelkov in ustvarja kulturo znanstvene izvrstnosti. Najbolj prodajane Amwayeve znamke so vitamini, minerali in prehranska dopolnila NUTRILITE™, izdelki za nego kože in dekorativna kozmetika ARTISTRY™ ter sistem za čiščenje vode eSpring™. Več informacij najdete na http://www.amway.hr

 

* Vir:  Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia