Slovenia SVN  

rss

  • rss
Home, Novosti - Amway Home Korporacija
AMWAY PRISPEVAL ZA BOLNIŠNIČNO ŠOLO IN VRTEC PEDIATRIČNE KLINIKE V LJUBLJANI

2016.10.22 - 

Za otroke, ki se zdravijo v ljubljanski pediatrični kliniki, bodo dnevi manj stresni in bolj veseli zahvaljujoč Amwayevi finančni donaciji, ki je del svetovne kampanje za otroke Eden za Enega preko katere se podružnice, zaposleni in distributerji povsod po svetu vključujejo v lokalne projekte, ki pomagajo otrokom živeti bolje.

V soboto je Amway v Sloveniji organiziral dogodek, na katerem se je za dober namen v parku Tivoli zbralo več kot 400 distributerjev s svojimi družinami in prijatelji. Skupaj so prehodili pot od parka do Ljubljanskega gradu in nazaj v okviru dobrodelnega projekta »10.000 korakov zate in zame« ter donirali finančna sredstva za otroke, ki obiskujejo bolnišnično šolo ali vrtec. Izkoristili so najboljše kar prinaša posel ter dobrosrčnost vsakega posameznika, da prispeva za dobrobit otrok.

Vsako leto bolnišnično šolo obišče približno 2700 otrok, od tega 600 dijakov in dijakinj. Le-tem namreč bolnišnični učitelji ter učiteljice nudijo individualno učno pomoč pri splošno-izobraževalnih predmetih. Nekateri učenci in učenke obiskujejo bolnišnično šolo le nekaj dni, drugi tudi več mesecev, celo vse šolsko leto, spet tretji se vanjo, zaradi svoje bolezni in zdravljenja, vračajo večkrat, tudi do desetkrat na leto. Obiskujejo jo predvsem zato, da se po vrnitvi iz bolnišnice lažje vključijo v življenje in delo svoje šole.

Vodilno podjetje za direktno prodajo Amway in distributerji so predali ček strokovnemu direktorju pediatrične klinike prof. dr. Rajko Kenda, ki je ob tej priložnosti dejal; »Iskrena hvala v imenu otrok, ki jim boste obarvali dneve v bolnišnici. Upamo, da bodo takšni dobrodelni dogodki postali tradicionalni, saj bodo tako dnevi za otroke v bolnišnici bogatejši in prijetnejši.«

Vračanje skupnosti v kateri deluje Amway je zasidran v samem bistvu in načinu poslovanja podjetja. Amway v Sloveniji je že od same ustanovitve leta 1995 sodeloval v različnih dobrodelnih projektih kot so UNICEF-ov projekt »Posvoji punčko in reši otroka«, ki zbira denar za cepljenje proti šestim nalezljivim boleznim v nerazvitih državah ter projektu »POVEJ! Spregovorimo o nasilju med otroki!« in sodelovanje s Fundacijo FZPO za pomoč otrokom in njihovim staršem v času zdravljenja otroka.

Amway se zaveda, da se lahko razvija in raste kot podjetje z ustvarjanjem globalnih rešitev za nekatere najbolj zahtevnih izzivov na našem planetu. Podjetje se pri svojem poslovanju vedno osredotoča na etičnost in učinkovitost, zato cilje trajnostnega razvoja vključuje v vse procese izboljšav, od izdelkov do dobrodelnih projektov. AMWAY JE NASTAL IZ PREPRIČANJA, DA S TEM, KO POMAGA LJUDEM ŽIVETI BOLJE, SVET POSTANE BOLJŠI ZA ŽIVLJENJE.

Za več informacij se obrnite na:

Solara Marketing: Nina Jerše, nina@solara-marketing.com, 051 452 452

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia