Slovenia SVN  

rss

 • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Amway Amway
Amway objavlja začetek XS Sports Nutrition

2017.09.19 - 

Amway, vodilno podjetje blaga široke potrošnje, s ponosom objavlja začetek linije XS™ Sports Nutrition, s čimer označuje širjenje v kategoriji športne prehrane.

Kot razširitev blagovne znamke XS je XS Sports Nutrition nova blagovna znamka celotnega obsega visoko kakovostnih športnih dodatkov prehrani, ki je podedovala pisani in pozitivni duh XS Power Drinka v načinu življenja in ki dopolnjuje ponudbo izdelkov Amway s pravo energijo za vsak korak fizične dejavnosti. 

Proizvodi XS Sports Nutrition vsebujejo izbrane nutriente, ki dajejo telesu energijo, potrebno za doseganje najboljših rezultatov točno takrat, ko je treba, pred, v času in po kateri koli športni dejavnosti. XS Sports Nutrition daje vse potrebne nutriente, ne glede na to, ali gre za rekreativnega ali profesionalnega športnika. XS Sports Nutrition linija vključuje različne proizvode, kot so športni napitki, proteinski prašek, proteinske ploščice in minerali, ki nudijo dejavnim ljudem ENERGIJO, OSVEŽITEV in POLNJENJE, tri osnovne korake za doseganje maksimuma v treningu.

Korak 1: ENERGIJA

 • Napitek pred treningom XSTM pripravi telo, ga ogreje z maksimalno ravnijo energije za močnejši začetek. Vsebuje hitro absorbirajoče aminokisline razvejane verige (BCAA), ki dajejo energijo mišicam v času vadbe. Edinstvena specialna mešanica trikratne energije omogoča energetski start: kreatin krepi mišice s hitro izgorevajočo energijo; vitamin B-kompleks (B1/B2/B3/B5/B6/B9/B12) zagotavlja energijo, ki vas razbremeni utrujenosti in balansirani delež ogljikovih hidratov, povečuje učinkovitost v času vadbe. Napitek pred treningom, okusa limone in limete z vitaminoma C in E ter cinkom, prav tako ščiti celice pred oksidativnim stresom, povzročenim z vadbo.

Korak 2: OSVEŽITEV

 • Napitek z elektroliti XSTM pogasi žejo, istočasno pa zagotavlja popolno hidratacijo. Daje zamenjavo za vse, kar je vaše telo izgubilo v času vadbe, nadomešča 5 ključnih elektrolitov, izgubljenih s potenjem. Bogata mešanica počasi, srednje in hitro sproščajočih ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo nenehno sproščanje energije in pomagajo, da najboljše opravite svoj trening. Napitek z elektroliti XS, okusa pomaranče in limete, prav tako vsebuje specialni trio, ki kombinira guarano, koren rastline maca in kvercetin, ki pomaga pri izvajanju treninga mentalno in fizično.

Korak 3: OKREVANJE

 • Hidrolizirani protein sirotke v prahu XSTM okus kakav – čokolada vam pomaga, da hitreje okrevate, mišicam omogoča, da so pripravljene za novi trening. Vsaka porcija vsebuje 29 g proteina s 5 gramov naravno pridobljenih BCAA. Hitro prebavljajoča formula hidroliziranega proteina sirotke nudi blagodejnosti hitreje kot manj prečiščen protein, medtem ko mešanica antioksidanta ROC (red orange complex) skupaj z vitaminoma C in E pomaga zmanjšati utrujenost mišic po vadbi.
 • Proteinske ploščice XSTM zagotavljajo rast in ohranjanje mišične mase v praktičnih pakiranjih (20 g), medtem ko se gibate. Mišice nenehno okrevajo s proteini, ki se hitro in počasi prebavljajo. Vsaka ploščica je obogatena s selenom, ki ščiti celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Ploščice z visokokakovostnimi sestavinami, visokim deležem vlaknin (50 % PU) in brez sladkorja so dostopne v okusih karamela-vanilja in čokolada.
 • Magnezijevi paketki XSTM pomagajo zmanjšati utrujenost, saj magnezij prispeva k normalnemu prispevku energije za metabolizem in mišično funkcijo. Konzumacija brez vode naredi razliko – granule osvežujočega okusa limone so topne v ustih in zato praktične za dejavne osebe v gibanju.

Proizvodi Amway XS™ Sports Nutrition se prodajajo izključno prek mreže nosilca posla Amway. Za več informacij o možnostih naročila, pa tudi izgradnje lastnega posla, boste našli na spletni strani www.amway.si

CENE:

 • Napitek pred treningom XSTM 15 kos v pakiranju 35,12 EUR
 • Napitek z elektroliti XSTM 15 kos v pakiranju                         21,42 EUR
 • Hidrolizirani protein sirotke v prahu XS™             62,60 EUR
 • Proteinske ploščice XSTM 12 kos v pakiranju                         35,28 EUR
 • Magnezijevi paketki XSTM 30 kos v pakiranju             11,60 EUR

O blagovni znamki XS™

Nastala je leta 2001 v Laguni Beachu. Blagovna znamka XS je ustvarjena, da zagotovi pozitivno energijo. V lastništvu Amwaya od leta 2015 so proizvodi XS dostopni globalno v več kot 50 državah. Vključno z energetskimi napitki, ploščicami in proizvodi športne prehrane. Ustanovljena leta 2017 v Evropi se je linija XS športne prehrane razvila iz osnovne blagovne znamke XS in prinaša ponudbo proizvodov odličnega okusa, pakirane s sestavinami, ki pomagajo pri pridobivanju energije, osvežitvi in okrevanju pri kateri koli avanturi. Izkusite več z XS!

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia