Slovenia SVN  

rss

  • rss
Amway NUTRILITE vitamin B Plus s tehnologijo dvojnega delovanja ne dovoli utrujenosti, da bi zmagala

2017.03.23 - 

Nutrilite vitamin B Plus je prvi in edini vitaminski dodatek z vsebnostjo B-kompleksa ter s tehnologijo dvojnega delovanja. Uporablja se kot dodatek k prehrani in z lahkoto zmanjšuje utrujenost ter omogoča optimalno doseganje vsakodnevnih ciljev.

Amwayjev NUTRILITETM, svetovna znamka številka ena na področju prodaje vitaminov in prehranskih dodatkov[1], ki sloni na fitohranilih, predstavlja vitamin B Plus s tehnologijo dvojnega delovanja. Izdelek vsebuje vseh osem esencialnih vitaminov B in se pridobiva iz naravne spiruline. Izdelek prav tako sprošča vseh osem hranilnih snovi v vašem telesu v optimalnih časovnih razmakih ter ob pravilni uporabi z uravnoteženo prehrano pomembno zmanjšuje utrujenost, ki nastane zaradi hitrega tempa sodobnega življenja, in omogoča boljšo pripravljenost skozi ves dan.

Vitamini B igrajo pomembno vlogo v našem organizmu, saj pomagajo telesu v boju proti utrujenosti in prispevajo k normalni presnovi ter ustvarjanju energije. Vitamini B so hranilne snovi, topne v vodi, ki pa se dolgoročno ne shranjujejo v telesu. Zato le ena tableta NUTRILITETM vitaminov B Plus zagotavlja 100 % priporočenega dnevnega vnosa hranilnih snovi in velja za zadostno za odrasle osebe. Tehnologija dvojnega delovanja sprošča vseh osem esencialnih vitaminov B v telo v optimalnem časovnem obdobju in zajema kombinacijo trenutnega in podaljšanega delovanja v eni dvoplastni tableti.

  • Trenutno sproščanje zagotavlja povečan vnos vitaminov B2 in B12.
  • Podaljšano delovanje zagotavlja vnos dodatnih šestih vitaminov B in traja polnih osem ur.

Značilnosti NUTRILITETM vitaminov B Plus so:

  • Le ena dvoplastna tableta dnevno zagotavlja 100 % PV* vseh osmih esencialnih vitaminov B: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), pantotenske kisline (B5), piridoksina (B6), biotina (B7), folne kisline (B9) in kobalamina (B12).
  • Zagotavlja optimalno sproščanje hranilnih snovi vsakega vitamina B s pomočjo tehnologije dvojnega delovanja.
  • Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti s pomočjo vitamina B: riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), folna kislina (B9) in kobalamin (B12).
  • Normalno presnovo in ustvarjanje energije podpirajo tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), pantotenska kislina (B5), piridoksin (B6), biotin (B7) in kobalamin (B12).
  • Vsebuje naravno spirulino, ki se prideluje in obira na NUTRICERT™ certificirani farmi s hidroponsko pridelavo.
  • Tableta je po zaslugi svoje tanke oblike enostavna za požiranje.
  • Praktična uporaba – čez dan ni treba vzeti več kot ene tablete.

NUTRILITETM vitamin B Plus vsebuje 60 tablet, priporočeno pa je jemanje ene tablete na dan. Treba je poudariti, da prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Plastenka mora biti tesno zaprta in shranjena na hladnem in suhem mestu.

Priporočena maloprodajna cena NUTRILITETM vitaminov B Plus je: 19,03 Eur.

Več informacij o samih izdelkih kot tudi o načinu naročanja lahko najdete na spletni strani www.amway.hr

 

* Priporočen vnos

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia