Slovenia SVN  

rss

  • rss
Novosti, Sporočila za javnost - Amway Amway
AMWAY ESSENTIALS NEGA ZA ČISTO IN BREZHIBNO KOŽO

2017.10.20 - 

Navdahnjen z naravo je Amway svojo linijo za nego kože essentials by ARTISTRY izpopolnil z dvema novima proizvodoma – Osvežujočim tonikom za nečiste predele kože in essentials by ARTISTRY Gelom za nečisto kožo.
Kolekcija odstranjuje nepravilnosti na koži, kot so nečisti predeli kože, ogrci in akne, ki so pogosti in se ne pojavljajo izključno pri mlajši koži, ter preprečuje nastanek novih aken. Z mešanico naravnih sestavin in učinkovitih snovi za preprečevanje nastanka aken essentials by ARTISTRY nudi svežo in čisto kožo ter jo ima pod nadzorom.

essentials by ARTISTRY™ Osvežujoči tonik za nečiste predele kože
Ta nemastni tonik z limono, salicilno kislino in aloje vero za kožo, nagnjeno k aknam, globinsko čisti pore, da bi jo osvežil in zmanjšal izločanje maščobe, vidnost por in nečiste dele kože. Čisti, prečiščuje in odstranjuje zamašene pore, da bi bila koža videti bolj čista ob stalni uporabi.
Priporočilo je, da se uporablja vsak dan za zaščito kože pred nastankom aken.

essentials by ARTISTRY™ Gel za nečisto kožo
Ta gel brez vonja in draženja kože, ki vsebuje lesko, salicilno kislino in zeleni čaj, prodira v kožo, da lahko nežno očisti nečiste predele kože in istočasno umiri kožo ter pomiri rdečico. Ohranja kožo čisto s preprečevanjem nastanka novih aken.
Uporablja se po potrebi na prizadetih območjih.

essentials by ARTISTRY™ Komplet sredstva za nečiste predele kože
Komplet sredstva za nečiste predele kože vsebuje dva učinkovita proizvoda, ki bistveno zmanjšujeta nepopolnosti na koži s pomočjo ekstrakta limone, salicilne kisline in aloje vere ter lešnika in zelenega čaja.
Dva proizvoda skupaj ponujata učinkovito nego proti mastni koži in koži, nagnjeni k aknam.
Poslovite se od nečiste kože in pozdravite bolj svežo in čistejšo kožo s proizvodi essentials by ARTISTRY!

CENA: essentials by ARTISTRY proizvoda:
Osvežujoč tonik za nečiste predele kože, 200 ml 20,87 EUR
Gel za nečisto kožo, 30 ml 22,99 EUR
Komplet sredstev za nečiste predele kože, 1 komplet 39,47 EUR

ARTISTRY ™ je eden od svetovnih top-pet najbolj prodajanih kozmetičnih blagovnih znamk.* Ustanovljen je bil leta 1958 s strani ženskega in moškega tima podjetnikov. Portfolio Artistry kozmetike predstavlja napredno, tehnološko izpopolnjeno nego kože, ki za svojo proizvodnjo uporablja lastne biološke rastlinske sestavine, ob upoštevanju razlik biološkega dozorevanja moške in ženske kože skupaj s klasičnimi in sezonskimi kolekcijami barv za obraz, oči in ustnice. Te ekskluzivne formulacije so rezultat globalnih raziskav, razvoja in garancije kakovosti proizvoda, na katerih predano dela več kot 900 znanstvenikov, ki jih vodi odbor znanstvenikov in akademikov, katerih nenehni cilj je premikanje meja lepote naprej. ARTISTRY ™ proizvodi se prodajajo preko več kot treh milijonov Amwayevih nosilcev posla, v več kot 100 državah in ozemljih po vsem svetu.

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia