Slovenia SVN  

rss

  • rss
Sporočila za javnost - Amway Lepota
Amway ARTISTRY ™ predstavlja omejeno kolekcijo Modern Icon Collection

2017.03.01 - 

Šest novih izdelkov za blesteč, svež spomladanski videz.

Zagreb, 1. marec 2017 – To pomlad boste lahko svojo zbirko vsakdanjih ličil nadgradili z novo, omejeno kolekcijo izdelkov Amway ArtistryTM, s pomladansko kolekcijo 2017 – Modern Icon Collection. Nova, omejena kolekcija omogoča mehko, nežno in blesteče senčenje s pastelnimi odtenki za nekoliko drugačen spomladanski videz, s katerim boste ostali zvesti sodobnim in elegantnim tonom.

Kolekcija 6 novih izdelkov prinaša sodobnejši pogled na spomladanski videz in vključuje bleščila za ustnice Amway Artistry Signature ColorTM v barvi fuksije in v mehkem rožnatem tonu, osvetlitveni puder s svetlečo osnovo Amway Artistry Signature ColorTM, ki obrazu daje prosojen, blago rožnat sijaj, kompleta dvojnih blestečih senčil za oči Artistry Signature ColorTM z učinkom sijaja biserov ter komplet za oblikovanje in nego obrvi Artistry Signature ColorTM za popolno oblikovane ter polne obrvi. Izdelki, vključno s toni, teksturami in razkošnimi dodatki, so oblikovani za preprosto doseganje sodobnega, kultnega videza.

 

Lepota in romantika – vse v enem

Kombinirajte in se igrajte z barvami ter odkrijte svežino, ki vam jo prinašajo.

  • Za sijajne ustnice, kakršne vam pričara le bleščilo za ustnice, ter za trajnost in udobje, kakršna vam zagotovi le rdečilo, osušite ustnice z brisačo in nanesite bleščilo za ustnice Amway Artistry Signature ColorTM. Bleščilo vam bo s svojo edinstveno formulo v gelu zagotovilo sijajen, svež videz.
  • Poudarite svežino obraza z osvetlitvenim pudrom Amway Artistry Signature ColorTM. Svoji koži podarite zdrav sijaj. Nova formula osvetljevalca se lahko nanaša samostojno ali s tekočim pudrom. Za doseganje svežega videza nanesite osvetljevalec na dele obraza, ki so najbolj izpostavljeni svetlobi – ličnice, nos, področje pod obrvmi ter kotički oči.
  • Ne glede na to, ali svetleče senčilo za oči ARTISTRY Signature Color ™ uporabljate skupaj s kakšnim drugim senčilom ali brez, bodo vaše oči zablestele z učinkom bisernega sijaja.
  • Komplet za oblikovanje in nego ARTISTRY Signature Color™ vključuje dve praškasti komponenti ter vosek. Kompletu je priložen tudi pribor, ki obsega pinceto, krtačico in čopič. Skratka, vse, kar je potrebno za oblikovanje neprekinjenih in polnih obrvi bodisi doma bodisi na poti.

»Vzdušje pomladi in nove kolekcije se odraža v veličastnem ter sijajnem in sodobnem videzu,« je o novi kolekciji dejal strokovnjak za ličenje, Rick DiCecca, ARTISTRY ™ Global Makeup Artist. »Vesela, sijajna paleta barv te kolekcije je zelo nosljiva, prinaša svežino in zagotavlja drugačen, odprt videz.«

 

ARTISTRY ™ Modern Icon Collection – pomlad 2017

Bleščila za ustnice Artistry Signature ColorTM – 29,09 Eur

Osvetlitveni puder Artistry Signiture Color ™ – 39,89 Eur

Dvojno senčilo za oči Artistry Signiture Color ™ – 54,43 Eur

So Chic: zasanjana roza in kristalno modra

Subtle Chic: zlati biser in sijoča bež barva

Komplet za obrvi ARTISTRY Signiture Color ™ 39,89 Eur

Senčilo v prahu

Vosek za obrvi

Pribor vključuje: krtačico, pinceto in čopič.

 

Izdelki ARTISTRY™ se prodajajo izključno preko mreže nosilcev posla Amway. Več informacij o možnostih naročanja ali izgradnje lastnega posla najdete na spletni strani www.amway.hr

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je ena od petih svetovnih najbolje prodajanih kozmetičnih znamk.* Leta 1958 jo je ustvarila skupina podjetnikov, sestavljena iz moških in žensk,. Portfelj kozmetike Artistry predstavlja napredne, tehnološko izpopolnjene izdelke za nego kože, pri proizvodnji katerih se uporabljajo lastne biološke rastlinske sestavine, upoštevajoč razlike v biološkem dozorevanju ženske in moške kože, skupaj s klasičnimi in sezonskimi kolekcijami barv za obraz, oči in ustnice. Ekskluzivne formulacije so rezultat globalnih raziskav, razvoja in garancije kakovosti izdelkov, s katerimi se predano ukvarja več kot 900 znanstvenikov pod vodstvom odbora znanstvenikov in akademikov s stalnim ciljem premikati meje lepote naprej. Izdelki ARTISTRY ™ se prodajajo preko več kot treh milijonov nosilcev posla Amway, v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu.

O Amwayu

Podjetje Amway je vodilno podjetje za neposredno prodajo z globalno prodajo v višini 9,5 milijard dolarjev v letu 2015, ki jo je doseglo po zaslugi prizadevanj več kot 3 milijonov nosilcev posla Amway in več kot 21.000 zaposlenih v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu. Leta 1959 sta ga ustanovila podjetnika Rich DeVosa in Jay Van Andela s sedežem v Adi, v zvezni ameriški državi Michigan, ZDA. Podjetje Amway ponuja potrošniške izdelke in poslovno možnost s podporo globalnega agroposlovanja, proizvodnje, logistike in oskrbovalne verige. Več kot 900 znanstvenikov, inženirjev in tehnikov dela v 75 oddelkih za razvoj in raziskave ter v laboratorijih za ugotavljanje kakovosti, po vsem svetu podpira razvoj izdelkov in ustvarja kulturo znanstvene izvrstnosti. Najbolj prodajane Amwayeve znamke so vitamini, minerali in prehranska dopolnila NUTRILITE™, izdelki za nego kože in dekorativna kozmetika ARTISTRY™ ter sistem za čiščenje vode eSpring™. Več informacij najdete na http://www.amway.hr

 

* Vir:  Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia