Slovenia SVN  

rss

 • rss
Sporočila za javnost - Amway
Amway Artistry™ predstavlja dva nova izdelka v kolekciji Ideal Radiance™

2017.04.26 - 

Zagotovite si svetel in brezhriben videz kože z osvetlitveno CC kremo Artistry Ideal Radiance™ in korektorji v 4 odtenkih

Zagreb, 26. aprila 2017 – Na trg so prišli novi, neverjetni izdelki znamke Amway Artistry, ki prispevajo k  navdušenju nad prihajajočo sezono.

Kombiniran izdelek za nego kože z osvetlitvenim in zaščitnim učinkom,  osvetlitvena CC krema Artistry Ideal Radiance™, za poenotenje barve klasični kozmetiki podarja novo noto, korektorji Artistry Exact Fit™ z učinkom izboljšanja polti pa omogočajo prekrivanje manjših nepravilnosti na koži.

Osvetlitvena CC krema Artistry Ideal Radiance™

Osvetlitvena CC krema Artistry Ideal Radiance™ z zaščitnim faktorjem 50 vsebuje ekskluzivno formulo za poenotenje barve v enem koraku. V trenutku posvetli, izboljša in poenoti barvo ter videz kože. Na voljo je v treh odtenkih: light, light medium in medium.

2015 Illuminating CC Cream

Ključne značilnosti osvetlitvene CC kreme Artistry Ideal Radiance™ so:

 • Takojšnja posvetlitev kože in povečanje sijaja po zaslugi razkošne biserne beljakovine.
 • Zmanjšanje temnih madežev, tankih linij in drugih nepopolnosti z lahko do srednjo prekrivnostjo. Ekskluziven večdimenzionalni kompleks za krepitev formule v trenutku obogati videz kože na inovativen način, ki kontrolira barvo pigmenta ter skrbi za enakomeren nivo barvne prekrivnosti.
 • Poenotenje polti skozi vlaženje in glajenje olajša nanašanje pudra za doseganje enakomernega nanosa in dolgotrajne obstojnosti, ki omogočata ustvarjanje brezhibne podlage za ličila.
 • Na voljo v 3 odtenkih, ki popolnoma ustrezajo vsaki polti.
 • ZF 50 ščiti kožo pred škodljivim UV-sevanjem.

Korektor Artistry Exact Fit™

Korektor Artistry Exact Fit™ je zasnovan za prekrivanje manjših nepravilnosti in posvetli polt. Izdelek je tudi izjemno vsestranski. Namreč, tehnologija Artristry Color Lock poskrbi za naravno prekrivanje kože s trajno obstojnostjo, ne glede na izpostavljenost toploti, vlagi in nenehni aktivnosti.

Concealer makeup open,with swatch on white.

Ključne značilnosti korektorja Artistry Ideal Radiance™ so:

 • brezhibna in dolgotrajna prekrivnost;
 • zmanjšanje vidnosti temnih madežev, rdečice, por in nečistih predelov kože;
 • na hrvaškem trgu je na voljo v štirih odtenkih (brightener, light, light medium in medium), ki ustrezajo vsakemu tipu polti.
 • Po nanosu privzdigne utrujene oči in s tem koži daje bolj spočit videz, prav tako pa se uporablja kot podlaga za obstojnost senčila skozi ves dan.
 • Posvetljevalec (brightener) je na voljo v enem univerzalnem odtenku. Lahko se uporablja za poudarjanje in posvetlitev predelov obraza in predelov pod očmi za zmanjšanje vidnosti podočnjakov. To je izdelek, ki ga ženske enostavno morajo imeti!
 • Vsebuje ogledalo za hitre in enostavne popravke ličila.

Izdelek ne izsuši kože, zmanjšuje vidnost temnih madežev, rdečice, por in nečistih predelov kože. Alergološko, dematološko in oftalmološko testiran. Ne maši por in ne povzroča nastanka aken. Varen tudi za osebe, ki nosijo kontaktne leče.

Osvetlitvena CC krema za korekcijo barve ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ (ZF 50) – 376,31 HRK

Korektor ARTISTRY EXACT FIT™ – 239,63 HRK

 

Izdelki ARTISTRY™ se prodajajo izključno v omrežju nosilca posla Amway. Več informacij o možnostih naročanja ali o izgradnji lastnega posla lahko najdete na spletni strani www.amway.hr.

 

ARTISTRY

ARTISTRY ™ je ena od petih svetovnih najbolje prodajanih kozmetičnih znamk.* Leta 1958 jo je ustvarila skupina podjetnikov, sestavljena iz moških in žensk,. Portfelj kozmetike Artistry predstavlja napredne, tehnološko izpopolnjene izdelke za nego kože, pri proizvodnji katerih se uporabljajo lastne biološke rastlinske sestavine, upoštevajoč razlike v biološkem dozorevanju ženske in moške kože, skupaj s klasičnimi in sezonskimi kolekcijami barv za obraz, oči in ustnice. Ekskluzivne formulacije so rezultat globalnih raziskav, razvoja in garancije kakovosti izdelkov, s katerimi se predano ukvarja več kot 900 znanstvenikov pod vodstvom odbora znanstvenikov in akademikov s stalnim ciljem premikati meje lepote naprej. Izdelki ARTISTRY ™ se prodajajo preko več kot treh milijonov nosilcev posla Amway, v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu.

O Amwayu

Podjetje Amway je vodilno podjetje za neposredno prodajo z globalno prodajo v višini 9,5 milijard dolarjev v letu 2015, ki jo je doseglo po zaslugi prizadevanj več kot 3 milijonov nosilcev posla Amway in več kot 21.000 zaposlenih v več kot 100 državah in na ozemljih po vsem svetu. Leta 1959 sta ga ustanovila podjetnika Rich DeVosa in Jay Van Andela s sedežem v Adi, v zvezni ameriški državi Michigan, ZDA. Podjetje Amway ponuja potrošniške izdelke in poslovno možnost s podporo globalnega agroposlovanja, proizvodnje, logistike in oskrbovalne verige. Več kot 900 znanstvenikov, inženirjev in tehnikov dela v 75 oddelkih za razvoj in raziskave ter v laboratorijih za ugotavljanje kakovosti, po vsem svetu podpira razvoj izdelkov in ustvarja kulturo znanstvene izvrstnosti. Najbolj prodajane Amwayeve znamke so vitamini, minerali in prehranska dopolnila NUTRILITE™, izdelki za nego kože in dekorativna kozmetika ARTISTRY™ ter sistem za čiščenje vode eSpring™. Več informacij najdete na http://www.amway.hr

 

* Vir:  Euromonitor International Limited; www.euromonitor.com/amway-claims

Dodaj komentar

The e-mail address will not be published
* Mandatory field

© 2011 Amway Europe. All rights reserved. | www.amway-europe.com |
Connexia